Administrație

Flavius Roșu a depus jurământul și a preluat mandatul de primar pentru următorii patru ani

Flavius Roșu a depus jurământul și a preluat mandatul de primar pentru următorii patru ani

Flavius Roșu (candidat Alianța Pentru Șag) a fost învestit în funcția de primar al comunei Șag. În cadrul ședinței de marți, 3 noiembrie, privind ceremonia de constituire a consiliului local, acesta a depus jurământul pentru a prelua mandatul pentru următorii patru ani.

Jur să respect Constituția și legile țării si să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei  Șag. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, au fost cuvintele rostite de către edilul comunei Șag, Flavius Roșu.

Ceremonia de învestire a primarului și a noului Consiliul Local Sag a avut loc în sala de festivități a primăriei. La evenimentul restrâns din pricina pandemiei Covid 19 au luat parte reprezentanții județului Timiș, care au girat legalitatea validării aleșilor locali. Rând pe rând, cei 13 consilieri locali au depus jurământul.

Flavius Roșu, aflat la al doilea mandat de primar, a transformat localitatea pe care o administrează, după standarde europene, fiind un exemplu de urmat.“Această onoare a învestiturii obligă la seriozitate, implicare și interes din partea noastră a tuturor spre binele comunității pe care azi o vom reprezenta în următorii ani. Avem după cum stiți destul de muncă. E o perioadă dificilă care ne pune în fața unor situații care trebuiesc depășite. Avem așadar nevoie de o colaborare transparentă, lipsită de orgolii sau alte interese de etapă sau de moment. Personal afirm astăzi aici în fața dumneavoastră că ușa mea este și va rămâne deschisă pentru toți locuitorii comunei Sag”,  a spus în discursul său primarul Flavius Roșu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*