Eveniment

Curg amenzile pentru cei care nu poartă masca de protecție

Curg amenzile pentru cei care nu poartă masca de protecție

În cursul zilei de ieri, peste 220 de forțe au acționat pe raza județului Timiș, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Astfel, sub coordonarea instituției prefectului, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat peste 220 de forţe de ordine, fiind verificate 255 de societăți comerciale, precum şi 84 de mijloace de transport persoane, dintre care 39 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate aproximativ 2500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 404 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 74.725 de lei. Toate cele 404 de sancțiuni au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*