Administrație

Pavel Teodor va continua munca la Primăria Recaș cu același viceprimar. Aleșii au depus jurământul

Pavel Teodor va continua munca la Primăria Recaș cu același viceprimar. Aleșii au depus jurământul
Adora Beauty

Primarul din Recaș, Pavel Teodor, a anunțat locuitorii din oraș și pe cei ai satelor aparținătoare, că potrivit Noului Cod administrativ, s-au produs unele modificări în ceea ce privește depunerea jurământului de către cei aleși (primar + consiliul local) și alegerea apoi a viceprimarului și comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local. Prin urmare, depunerea jurământului a avut loc în data de 26 octombrie, iar alegerea viceprimarului și comisiilor de specialitate a avut loc  în data de 30 octombrie.

„Așa cum probabil ați anticipat și dumneavoastră, cu un vot covârșitor (unanimitate) pentru următorii 4 ani a fost ales ca viceprimar al orașului Recaș domnul Carcea Constantin, cel care a îndeplinit această funcție și în mandatul 2016-2020”, a transmis primarul Pavel Teodor.

Astfel, conducerea Primăriei Orașului Recaș pentru următorii 4 ani va avea următoarea componență:

– Primar: Ing. Pavel Teodor

– Viceprimar: Carcea Constantin

Consilieri Locali :

 P.S.D :

– Codruța – Ramona FEKETE-MAȚEDOLEAN

– Constantin CARCEA

– Corneliu LAZEA

– Ioan CIOBANU

-Ana POP

– Crăciune TRIPON

– Anita TALPAȘ

– Micea-Cosmin ANTONESCU

– Augustin RUS

– Ioan GRIGORAȘ

– Romulus MILUTIN

P.N.L:

– Ioan POPOVICI

– Nicodim MOCAN

A.L.D.E

– Daniel Silviu NICULA

Uniunea Sârbilor din România

– Ilie-Radoslav MILIN

TOTAL= 15 Consilieri

Este echipa formată ca urmare a votului din 27 septembrie 2020 și reprezintă voința locuitorilor din Recaș și satele aparținătoare pentru următorii 4 ani.

„Ne onorează încrederea dumneavoastră, dar în același timp ne și responsabilizează! Înainte de toate vreau să vă mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și în echipa mea și vreau să-i asigur pe toți locuitorii Recașului, Izvinului, Bazoșului, Herneacovei, Stanciovei, din Petrovaselo, Ianculeasa și Nadăș, că localitățile noastre vor continua să se modernizeze și toate proiectele despre care v-am vorbit în campania electorală vor deveni realitate cât mai curând posibil. Este și va fi o perioadă foarte grea din cauza pandemiei COVID-19  la nivel  mondial, dar sunt convins că împreună vom răzbate și vom reuși să trecem cu bine peste toate!”, a transmis primarul Pavel Teodor.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*