Eveniment

Percheziţii pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri în Timiș și Caraș-Severin

Percheziţii pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri în Timiș și Caraș-Severin

Descinderi in aceasta dimineata pe raza judeţelor Caraş Severin şi Timiş ! Au fost puse în executare 23 mandate de aducere.

Percheziţiile se efectuează într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraş Severin, având ca obiect infracţiunea de trafic de droguri de risc şi operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a a vea efect psihoactiv.

În fapt s-a stabilit că pe raza oraşului Moldova Nouă şi în localităţile din zona Clisurii Dunării acţionează mai multe persoane, care distribuie droguri de risc şi substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv.

În cauză există presupunerea rezonabilă că în rețeaua de distribuție de droguri ar fi fost atrași inclusiv minori.

De regulă, atât drogurile, cât şi substanţele susceptibile a avea efect psihoactiv erau achiziţinate de pe raza municipiului Timişoara şi revândute, cu sume cuprinse între 50-70 lei consumatorilor din zonă, inclusiv în rândul elevilor de liceu.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, droguri de risc, sub formă de fragmente vegetale mărunțite, împachetate în folii de aluminiu (11 folii) sau păstrate în pungi și borcane, precum și tulpini și muguri de plante uscate, țigarete confecționate artizanal, obiecte folosite la prepararea și cântărirea drogurilor și peste 36.000 de țigarete, provenite din contrabandă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşiri infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Întreaga activitate a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi Biroului de Analiză a Informaţiilor Caraş Severin.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*