Administrație

Marius Graur, primar al comunei Lovrin pentru următorii patru ani. A fost învestit în funcție

Marius Graur, primar al comunei Lovrin pentru următorii patru ani. A fost învestit în funcție

Marius Graur a fost învestit în funcția de primar al comunei Lovrin. În cadrul ședintei de joi, 29 octombrie, privind ceremonia de constituire a consiliului local, acesta a depus jurământul pentru a prelua mandatul pentru următorii patru ani.

Marius Graur a transformat localitatea pe care o administrează de ani de zile, după standarde europene, fiind un exemplu de urmat.”Jur să respect Constituția și legile țării si să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Lovrin. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, au fost cuvintele rostite de către edilul comunei Lovrin, Marius Graur.

Ceremonia de învestire a primarului și a noului Consiliul Local Lovrin a avut loc în sala de festivități a primăriei. La evenimentul restrâns din pricina pandemiei Covid 19 au luat parte subprefectul judetului Timiș, Mircea Băcală, care a girat legalitatea validării aleșilor locali, dar și invitați precum senatorul Alina Gorghiu, deputatul Ben Oni Ardelean și alți membrii PNL Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*