Administrație

Primarul comunei Șandra, Luchian Savu, a fost învestit în funcție/ VIDEO

Primarul comunei Șandra, Luchian Savu, a fost învestit în funcție/ VIDEO

Luchian Savu a fost învestit în funcția de primar al comunei Șandra. În cadrul ședintei de joi, 28 octombrie, privind ceremonia de constituire a consiliului local, acesta a depus jurământul pentru a prelua mandatul pentru următorii patru ani.

 ”Jur să respect Constituția și legile țării si să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Șandra și a satului aparținător, Uihei. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, aceste cuvinte au fost rostite de către edilul comunei Șandra, Luchian Savu.

Ceremonia de investire a primarului și a noului Consiliul Local Șandra a avut loc în sala de festivități a primăriei. La evenimentul restrâns din pricina pandemiei Covid 19 au luat parte reprezentanți ai Prefecturii Timiș care au girat legalitatea validării aleșilor locali, dar și invitați precum deputatul Marilen Pirtea și Ben Oni Ardelean.

Rând pe rând, cei 13 consilieri locali au depus jurământul. Astfel, din partea consilierilor PNL fac parte: Nițu Gheorghe, Brisc Florian Marius, Straut Ciprian Loredan, Mateaș Amelia, Harjaba Petru, Păun Nicolae Andrei, Paul Alina Florina, Popescu Marius Adrian.

Consilierii PSD sunt: Crișan Daniel Dumitru, Stoita Viorica.

Consilierii AUR: Dumitrean Nicolae Solomon.

(Galerie foto: )

 

VIDEO aici:

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*