Cultură

Concurs foto organizat de Muzeul Banatului: Cea Mai Frumoasă Casă din Banat

Concurs foto organizat de Muzeul Banatului: Cea Mai Frumoasă Casă din Banat

Concursul foto „Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. Cei de la Muzeul Banatului așteaptă fotografiile voastre alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com.  Concurenții pot participa cu cel mult trei propuneri candidate la titlul de „Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele.

1 Decembrie este data la care vor fi anunțați câștigătorii. Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este 20 noiembrie 2020.

Juriul este format din: Marius Cornea – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.

Premiile, constând în cărți și obiecte de artă vor fi în valoare de 6.000 lei, și vor fi împărțite astfel:

Locul I: 3.000 lei

Locul II: 2.000 lei

Locul III: 1.000 lei

Finalistele, 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2021. Marea Câștigătoare se va regăsi și pe coperta agendei MNaB 2021.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*