Eveniment

Patru hoți, care au furat din mașini și dintr-o școală, reținuți de polițiștii timișoreni

Patru hoți, care au furat din mașini și dintr-o școală, reținuți de polițiștii timișoreni

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, au  fost reținute de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru comiterea unor furturi din autoturisme și dintr-o unitate de învățământ.

În data de 27 octombrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au identificat patru bărbați, bănuiți de comiterea mai multor furturi.

În fapt, în 26 octombrie, doi dintre aceștia, de 22 și 35 de ani, au fost depistați în flagrant în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în perioada 14 – 16 octombrie a.c., cei patru bărbați au comis două furturi în formă continuată, sustrăgând mai multe bunuri electronice dintr-o unitate de învățământ. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Pe numele bărbaților au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*