Administrație

Dezbatere publică online reluată la Primăria Timișoara

Dezbatere publică online reluată la Primăria Timișoara

Pentru ca mai mulți cetățeni interesați să aibă posibilitatea de a participa la dezbaterea publică organizată online pentru documentația Plan Urbanistic Zonal – „Zonă locuire colectivă și funcțiuni complementare” amplasament str. Mareșal Constantin Prezan nr. 94-100, Timișoara, beneficiar SC TIM CICLOP SRL, proiectant SC URBAN CONTROL TM SRL, programată inițial pentru data de 22 octombrie, ora 12, aceasta se va relua în data de 3 noiembrie de la ora 14,00.

Având în vedere contextul actual generat de pandemia COVID-19, întâlnirea cu proiectantul și cu reprezentanții Primăriei Timișoara se va desfășura pe o platformă online, timp de 40 minute. În cadrul dezbaterii pot fi adresate întrebări cu privire la documentația în dezbatere.

Cetãțenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfãșuratã prin platforma online, vor anunța intenția de participare la aceasta, pânã cel târziu la ora 12 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la dezvoltareurbana@primariatm.ro  – unde vor preciza: numele, numãrul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online, prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

Dezbaterea publică va fi organizată în urma solicitãrii a 38 cetãțeni care au semnat un tabel, aceștia fiind reprezentați de doamna Szilaghi Aida și domnul Szilaghi Sorin, solicitarea fiind înregistrată la Direcția Generalã de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara. Va fi supus discuției urmãtorul material: Plan Urbanistic Zonal – „Zonã locuire colectivã și funcțiuni complementare”. Amplasament: str. Mareșal Constantin Prezan nr. 94-100, Timișoara. Beneficiar: SC TIM CICLOP SRL; Proiectant: SC URBAN CONTROL TM SRL. La dezbatere sunt aștptate să participe toate persoanele interesate. Materialele pot fi vizualizate pe site-ul www.primariatm.ro, la rubrica „Planuri urbanistice supuse dezbaterilor publice”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*