Administrație

Alin Nica, oficial președintele Consiliului Județean Timiș

Alin Nica, oficial președintele Consiliului Județean Timiș

Alin Nica este de azi oficial președintele Consiliului Județean Timiș! Liberalul a fost învestit în funcție in mandatul 2020-2024, azi, 24 octombrie.

La ceremonia restrânsă a depunerii jurământului de către președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica și a formării noii echipe de consilieri județeni, a participat și premierul Ludovic Orban, dar și primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz.

În prezența premierului Ludovic Orban, a prefectului județului Timiș, Liliana Oneț, a primarului ales al Timișoarei, Dominic Fritz, și a colegilor parlamentari PNL, de astăzi, am devenit președintele tuturor locuitorilor din județul Timiș. Este o onoare să fiu în slujba dumneavoastră.

Cetățenii așteaptă de la noi realizări, proiecte concrete pentru ei, lucruri bune pentru orașele, comunele și județul nostru. Ne așteaptă momente dificile în acest context pandemic pe care trebuie să le depășim cu unitate, înțelepciune și cu dorința de a face mai bine pentru oamenii care ne-au votat.

Ne așteaptă proiecte frumoase pe care trebuie să le îndeplinim sau să le continuăm, ne așteaptă proiecte strategice care au nevoie de susținerea Guvernului României și m-aș referi doar la câteva: centura ocolitoare a municipiului Timișoara, noua ieșire de pe autostradă, autostrada Timișoara-Belgrad, sala polivalentă, stadionul. Dar, pe lângă toate acestea, mă rog bunului Dumnezeu să ne dea tuturor puterea, înțelepciunea și hotărârea să le ducem pe toate la bun sfârșit. Mulțumesc tuturor și succes noii echipe de la Consiliul Județean Timiș!”, a declarat Alin Nica, șeful CJ Timiș.

(GALERIE Foto)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*