Eveniment

Tânăr prins drogat la volan și cu permisul suspendat, după ce a fost urmărit de Rutieră

Tânăr prins drogat la volan și cu permisul suspendat, după ce a fost urmărit de Rutieră

Polițiștii Biroului Ordine Publică Lugoj au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.

Joi seara, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe DJ 592 D, polițiștii Biroului Ordine Publică Lugoj au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat indicațiilor agenților și a accelerat, astfel că polițiștii au pornit în urmărirea acestuia având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. La un moment dat, la intrarea în localitatea Jabăr, într-o curbă la stânga conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă.

Tânărul de 22 de ani a fost imobilizat, încătușat și transportat la sediul Poliției Municipiului Lugoj. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat  că tânărul are permisul de conducere reținut, iar în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihotrope fiind transportat la spital în vedere recoltării de probe biologice.

Pe numele șoferului, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea pe drumurile publice cu permisul de conducere suspendat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*