Politic

Pandemia mută campania electorală a Pro România Timiș în mediul online și la TV

Pandemia mută campania electorală a Pro România Timiș în mediul online și la TV

Președintele Pro România Timiș, deputatul Adrian Pau, a declarat, joi, că alegerile parlamentare ar trebui amânate pentru binele populației având în vedere situația epidemiologică în care ne aflăm. Pau a spus că pandemia de coronavirus nu îi lasă pe reprezentanții partidului să comunice direct cu alegătorii.

„Încercăm să ne desfășurăm activitatea fortuită și cea legată de campania electorală. Nu ne-am gândit niciodată că vom face campanie electorală strict la televizor sau în mediul online. Pentru mine, cel puțin, situația este atipică, am fost obișnuit cu altfel de campanii electorale, dar asta este viața și vom merge înainte. Dacă asta își doresc colegii noștri de la PNL și la PSD o să o facem. Nu vreau să fiu subiectiv, nu vreau să fiu acuzat că vreau să îmi prelungesc mandatul, dar eu cred că sănătatea populației ar trebui să fie cea care primează”, a declarat Pau.

Nicolae Birău, primarul comunei Variaș, va deschide lista Pro România Timiș pentru Senatul României.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de către deputatul Adrian Pau, liderul Pro România Timiș. El este urmat de Marian Coandă de la ALDE, partid care va fuziona cu Pro România.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*