Administrație

Dobra anunță încă o reușită la final de mandat: Liceul „Iris” intră în reabilitare

Dobra anunță încă o reușită la final de mandat: Liceul „Iris” intră în reabilitare

Chiar înainte de finalul mandatului, președintele CJT, Călin Dobra, anunță demararea unei noi lucrări.

„Am spus mereu că pentru o dezvoltare sănătoasă, accentul trebuie să cadă pe Educație. Școlile speciale, pe care Consiliul Județean Timiș le are în subordine, au avut mereu un statut… special. Iar lucrurile trebuie să rămână așa! Orice reușită administrativă este o garanție că micuții cu dizabilități vor avea șansa să se dezvolte într-un mediu adecvat și să se integreze cât mai bine în societate. În ultimii 4 ani, învățământul special din Timiș a beneficiat de investiții în valoare totală de aproape 20 milioane de lei în cele nouă unități de învățământ pentru copiii cu dizabilități din județ. Este „moștenirea” pe care o las, alături de promisiunea că voi urmări atent ca lucrurile să meargă la fel de bine. În ultimele zile de mandat, am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea Liceului Teoretic Special ”Iris” din Timișoara. Toate spațiile educaționale vor intra într-un amplu proces de reabilitare, consolidare, modernizare și accesibilizare. Sunt lucrări extrem de importante, care, pe termen lung, vor genera o eficiență energetică maximă, în special din surse regenerabile”, a transmis Călin Dobra.

Valoarea lucrărilor, care vor începe în cel mai scurt timp posibil, este de aproximativ 8 milioane de lei, sumă din care 2 milioane reprezintă contribuția Consiliului Județean Timiș.

Un comentariu

  1. Succesul este al persoanei care a făcut proiectul, fosta directoare până la 31 aug.2012. Iata ca pesediștii au reusit să își atribuie încă o realizare pe spatele altcuiva. De ce nu s-a dat start proiectului mai devreme? Asta rămâne un secret strict pesedist.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*