Social

Raed Arafat, îndemn pentru vacanțe în țară: „Riscul este să-ți iei bilet, să plătești banii și să nu ajungi în străinătate”

Raed Arafat, îndemn pentru vacanțe în țară: „Riscul este să-ți iei bilet, să plătești banii și să nu ajungi în străinătate”

Românii care vor să-și facă planuri pentru vacanța de iarnă sunt sfătuiți să cumpere pachete turistice pentru destinații interne. Evoluția pandemiei de coronavirus a provocat o lipsă de predictibilitate la nivel mondial, astfel încât țările pot impune restricții de călătorie în orice moment, a susținut doctorul Raed Arafat miercuri seara, la Tema Zilei de pe TVR1.

„Nimeni nu știe ce va fi într-o lună, două, trei.  Nimeni. Deci riscul este să-ți iei bilet, să plătești banii și, în final, să nu ajungi acolo. Cine dorește să facă ceva, mai bine rămâne în zonă, rămâne în țară și organizează în țară – să vedem ce putem organiza. Riscul de a face planuri cu plecat în alte țări este unul semnificativ. fiecare face cum crede, dar trebuie să înțeleagă că există și riscul ca țara respectivă să impună restricții, nu, neapărat România, și să nu poată să ajungă”, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență la TVR.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*