Eveniment

Nu circulă trenurile între Timişoara Nord şi Reşiţa după ce un tren a deraiat și a lovit doi cai

Nu circulă trenurile între Timişoara Nord şi Reşiţa după ce un tren a deraiat și a lovit doi cai

Un tren automotor a deraiat între staţiile CF Bocşa Vasiova – Bocşa Montană, după ce a surprins în gabaritul liniei de cale ferată şi a lovit doi cai, fără ca în urma incidentului să rezulte victime omeneşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În această dimineață, în jurul orei 06.45, Postul de Poliție Transporturi Feroviare Reșița a fost sesizat cu privire la faptul că pe secția CF 922A Timișoara – Reșița, trenul regio nr. 16103, aparținând unui operator privat de transport, care circula pe relația Timișoara Nord – Reșița, între stațiile CF Bocșa Vasiova – Bocșa Montană, a surprins în gabaritul liniei de cale ferată și a lovit 2 cai.

În urma evenimentului feroviar nu au rezultat victime omenești, trenul automotor fiind deraiat cu prima osie.

La momentul producerii evenimentului în tren se aflau 7 călători, care au fost transportați  spre Reșița  cu alte mijloace de transport în comun.  La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare,  împreună cu specialiști CFR, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Momentan, circulația feroviară în zonă este închisă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*