Eveniment

Continuă controalele privind respectarea măsurilor anti-Covid 19. Câte amenzi au dat polițiștii

Continuă controalele privind respectarea măsurilor anti-Covid 19. Câte amenzi au dat polițiștii

Pe fondul numărului mare de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, I.P.J Timiș cu suportul celorlalte structuri din cadrul M.A.I., Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și celor de la Protecția Consumatorului, au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate în data de 13 octombrie, la nivelul județului Timiș au fost verificate 95 de societăți comerciale și 73 de locații, precum și 98 de mijloace de transport în comun fiind legitimate peste 900 de persoane.

În urma controalelor efectuate polițiștii au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale în valoare de 25.950 de lei conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

„Vă recomandăm în continuare să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să nu vă expuneți la riscuri. Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și în celelalte spații unde este obligatoriu. Mulțumim tuturor celor care înțeleg că sănătatea este cea mai importantă și respectă regulile generale de prevenire a răspândirii COVID-19.  Polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare, vor fi luate măsurile legale care se impun. Actiunile de acest gen continuă și în zilele următoare. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*