Eveniment

Masca, la control! În weekend, polițiștii au dat peste 150 de amenzi în Timiș

Masca, la control! În weekend, polițiștii au dat peste 150 de amenzi în Timiș

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul corona virus, sub autoritatea Instituției Prefectului, I.P.J Timiș cu suportul Jandarmeriei și Poliției Locale, Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și celor de la Protecția Consumatorului, în acest weekend, au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate în perioada 10-11.10.2020, la nivelul județului Timiș au fost verificate 656 de societăți comerciale și legitimate peste 1800 de persoane.

În urma controalelor efectuate polițiștii  au aplicat 153 de sancțiuni contravenționale  în valoare de 43.500 de lei conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Păstrați distanțarea fizică, purtați mască de protecție, respectați modul de organizare a evenimentelor, nu vă expuneți la riscuri.

Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și în celelalte spații unde este obligatoriu.

Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*