Economic

CCIA Timiș organizează Expozitia Toamnei, prima ediție

CCIA Timiș organizează Expozitia Toamnei, prima ediție

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește prima ediție a Expizitiei Toamnei, un festival al armoniei și culorilor, al bucuriei și al roadelor bogate.  Evenimentul va avea loc in perioada 16 – 18 octombrie 2020, la Centrul Regional de Afaceri.

Alături de expozanți din întreaga țară –  producători, procesatori sau comercianți din toate palierele de profil tradiționale, vom povesti despre pâine, despre cânepă, despre dulceață și magiun, despre vin și multe altele.

Dorim ca Centrul Regional de Afaceri să devină pentru trei zile o oază naturală, plină de prospețime și sănătate, în inima orașului.

Tematica expoziției: Legume și fructe, Produse de brutărie-patiserie-cofetărie-ciocolaterie, Produse din carne, brânzeturi, lactate, alte produse de origine animală. Alte produse alimentare: Miere de albine și produse apicole, Conserve, gemuri, dulcețuri, siropuri, sucuri naturale, Unități de alimentație publică,Vinuri, băuturi și derivate din alcool,Condimente și esențe bio, Produse vegane, Produse cosmetice naturale și organice, Produse și țesături naturale din bumbac și cânepă, Flori și aranjamente florale, Meșteri și artizani populari.

Expoziția este deschisă vineri și sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 19.00. Intrarea publicului este liberă.

 

(Sursa foto: Nestle.ro)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*