Social

Decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență privind unele școli din Timiș

Decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență privind unele școli din Timiș

Prefectul Liliana Oneț a convocat, astăzi, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș,  în cadrul căreia s-a luat Hotărârea privind privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la unele instituții de învățământ din județul Timiș.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar Județean Timiș și având în vedere Hotărârile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ – emise cu avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș. În urma analizei situației existente, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, întrunit în ședință extraordinară a emis următoarea Hotărâre:

Art. 1. Se aprobă schimbarea din scenariu galben în scenariul verde pentru Școala Gimnazială Pișchia datorită reducerii indicelui de infectare la mia de locuitori in localitate.

Art.2. Se aprobă schimbarea din scenariu roșu în scenariul galben pentru Școala Gimnazială Pișchia pentru structura Școala Gimnazială Bencecul de Sus și pentru Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timișoara.

Art. 3. Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceul Tehnologic Ion I. C. Brătianu din Timișoara, cursurile desfășurându-se on-line (scenariul 3), pe perioada 9.10.2020 – 22.10.2020 Suspendarea cursurilor a fost decisă din cauză că, la momentul adoptării hotărârii, existau- patru cazuri de infectare ale unor elevi din liceu. Ulterior, conform informațiilor primite de la  Direcția de Sănătate Publică au mai apărut două cazuri – un elev și un profesor.

Art. 2. Prevederile prezentei Hotărâri se aplică începând cu data de 9 octombrie 2020.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*