Utile

Call Center Aquatim, cu număr de telefon și adresă de mail unice

Call Center Aquatim, cu număr de telefon și adresă de mail unice

Toamna vine cu o veste bună pentru clienții Aquatim, odată cu inaugurarea unui spațiu nou și modern de birouri, destinat special pentru ei. Situată pe strada Enric Baader, la numărul 11, locația și-a deschis porțile pentru clienți și parteneri, de la 1 septembrie.

„Avem astfel ocazia să lucrăm și să interacționăm într-un spațiu modern, deschis și prietenos, să comunicăm mai bine și cât se poate de transparent. Spațiul de lucru respectă toate standardele, conferă un cadru modern și o atmosferă primitoare, care ne vor permite o colaborare flexibilă și o eficiență sporită.

La noua adresă au fost relocate următoarele activități:

Call Center, program luni-vineri, 7:30-19:00

Serviciul Tehnic, program luni-vineri, 08:00-15:00

Biroul Relații Clienți, program luni-vineri, 08:00-15:00

Casierie, program luni-vineri, 08:00-15:00”, au transmis reprezentanții Aquatim.

Call Centerul Aquatim oferă absolut toate informațiile care țin de fișa de client individuală. Astfel, la numărul de telefon UNIC 0356 914, în intervalul 7:30-19:00, clienții Aquatim pot solicita date despre contul lor (schimbarea adresei de facturare, numere de contact), factura electronică, avize tehnice, contracte, pot verifica programul zilnic de intervenții și pot afla informații despre companie.

La același număr UNIC, 0356 914, se va transmite autocitirea indexului de apă.

Dacă solicitările clienților vizează probleme de apă sau canal (lipsă apă rece sau presiune la robinet, apa rece este tulbure, contorul de branşament este defect, aţi observat un defect la reţeaua publică de apă, conductă spartă, canal înfundat, lipsa capacelor de canal, etc), prin intermediul aceluiași număr UNIC 0356 914, vor fi direcționați către Dispeceratul Aquatim.

Aquatim pune, de acum, la dispoziție și o adresă de mail UNICĂ, clienti@aquatim.ro, la care se pot solicita orice informații legate de contracte, verificare contor sau avize tehnice.

În noua locație de pe Enric Baader, clienții care doresc să interacționeze direct cu personalul nostru special instruit  sunt așteptați într-o sală de întâmpinare primitoare, pentru orice întrebări legate de facturare, avize tehnice, contracte etc.

Clienții Aquatim pot plăti factura de apă și on-line, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la numeroase puncte de plată, cum ar fi rețelele bancare, oficiile poștale etc (mai multe detalii la: https://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html).

În contextul prevenirii îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, reprezentanții Aquatim recomandă folosirea contului de client de pe www.aquatim.ro și plățile on-line.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Aquatim, la numărul UNIC  0356 914 NON-STOP.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*