Administrație

Dominic Fritz a avut o întrevedere cu autoritățile la Prefectura Timiș

Dominic Fritz a avut o întrevedere cu autoritățile la Prefectura Timiș

Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, s-a întâlnit astăzi, la Instituția Prefectului, cu primarul ales al Timișoarei,  Dominic Fritz.

În cadrul întrevederii a fost abordată problema pandemiei de coronavirus și efectele acesteia la nivelul județului Timiș și a municipiului Timișoara. S-a discutat despre situația celor trei spitale din subordinea Primăriei, respectiv despre numărul locurilor dispobile în contextul în care crește numărul zilnic de infectări.

 Un alt subiect s-a referit la Societatea COLTERM și datoriile pe care acesta le are, în contextul în care se apropie sezonul rece și este absolut necesar ca timișorenii să beneficieze de agent termic pentru încălzire și apă caldă menajeră.

Vă rog să aveți în vedere, cu prioritate, această problemă stringentă pentru locuitorii Timișoarei  și să faceți tot posibilul pentru a găsi o soluție pentru ca la nivelul COLTERM să nu mai existe, în permanență, amenințarea cu sistarea furnizării gazelor din cauza datoriilor”, a afirmat prefectul județului Timiș.

 A fost abordată și situația Pădurii Verzi, care a fost atribuită, recent, prin Hotărâre de Guvern Primăriei Municipiului Timișoara, context în care prefectul județului Timiș a cerut ca protejarea acesteia să devină o prioritate a municipalității.

În ceea ce privește învestirea primarului ales, prefectul Liliana Oneț a precizat că aceasta va putea fi făcută doar după ce Judecătoria Timișoara va valida mandatele celor care au fost aleși la alegerile locale.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*