Sănătate

Focar nou de coronavirus în Timiș, la o firmă din Dumbrăvița

Focar nou de coronavirus în Timiș, la o firmă din Dumbrăvița

În județul Timiș au fost înregistrate 24 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că au fost procesate 451 de teste.

Cele 24 de persoane sunt din: Lugoj-15, Timișoara – 9. Drept urmare, rata de infectare la mia de locuitori este 0,70, mai precizează DSP Timiș.

În această dimineață, în spitalele din Timiș erau internați 173 de pacienți diagnosticați cu COVID-19, dintre care 19 la Terapie Intensivă.

În județ a fost înregistrat un deces asociat infecției cu coronavirus. În cursul zilei de ieri au fost introduse în carantină 71 persoane, iar alte 46 au intrat în izolare.

DSP mai anunță că au fost închise focarele de la Centrul de recuperare din Periam, cel de la clinica Nefromed și cel de la firma Gelco din Timișoara.

În același timp a izbucnit un nou focar de infecție cu coronavirus la firma Rus Savitar din Dumbrăvița, unde au fost confirmate 6 cazuri.

Numărul total de focare în supraveghere este de opt. Celelalte focare sunt la firma Zoppas Sânnicolau Mare (63 de cazuri), firma Onamep Lugoj (24 de cazuri), firma Acelum Timișoara (16 cazuri), Spitalul Louis Țurcanu (14 cazuri), Liceul Logos (7 cazuri), Hella Ghiroda (4 cazuri), centrul de recuperare neuropsihiatrică Timișoara (4 cazuri).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*