Eveniment

Razie în Timiș. Sute de persoane și mașini verificate

Razie în Timiș. Sute de persoane și mașini verificate

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii au desfăşurat acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate în data de 1 octombrie, la nivelul județului Timiș au fost verificate 24 de societăți comerciale, 474 de persoane și 22 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

„Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică și să poarte masca de protecție, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus. Acțiunile de acest gen continuă zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare!”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*