Administrație

Primarul din Recaș, mesaj de mulțumire pentru alegători

Primarul din Recaș, mesaj de mulțumire pentru alegători

Pavel Teodor, primarul orașului Recaș, a transmis, miercuri, un mesaj de mulțumire localnicilor care l-au votat pentru un nou mandat. Edilul le-a făcut o serie de promisiuni locuitorilor pe care promite că le va onora în următorii patru ani.

„Dragi locuitori ai orașului Recaș și satelor aparținătoare: Izvin, Bazoș, Herneacova, Stanciova, Petrovaselo, Stanciova, Ianculeasa și Nadăș,

În primul rând doresc să mulțumesc tuturor celor care ați participat la votul de duminică, 27 septembrie 2020! Mulțumesc în special celor care ați avut încredere în mine și m-ați votat, votând continuitatea! Prin votul dumneavoastră mi-ați oferit posibilitatea să reprezint Recașul într-un nou mandat, 2020-2024, mandat în care promit să nu vă dezamăgesc.

Scrutinul de duminică s-a desfășurat în condiții speciale, într-adevăr, dar fără incidente, iar victoria echipei P.S.D. a fost previzibilă, zdrobitoare, incontestabilă, bucurându-ne respectul și aprecierea oamenilor pentru care am încercat din 2012 și până acum să facem ceva! Nu pot spune despre campania electorală că a fost una așa cum mi-am dorit. Nu au lipsit atacurile la persoana mea și nici faptul că multe realizări din perioada amintită au fost minimalizate. Faptul că dvs., dragi cetățeni ai Recașului și ai satelor aparținătoare, m-ați sprijinit și mi-ați fost alături, a dus la situația că vom putea pune de acum în practică, prin muncă, promisiunile electorale. Victoria noastră este una meritată! Programul nostru este unul realizabil, pertinent, sustenabil. Vom continua munca în același ritm precum în mandatele 2012-2016, 2016-2020, când Recașul a ajuns pe locul întâi din punct de vedere al dezvoltării raportat la numărul de locuitori! Vă garantez că promisiunile făcute vor fi duse la îndeplinire! Aștept cu nerăbdare să începem noul mandat o dată cu cristalizarea echipei Consiliului Local, precum și cu unele modificări aduse Organigramei Primăriei. Creșterea gradului de accesare a fondurilor europene și guvernamentale va fi o prioritate, ca de altfel și aspectul orașului nostru! Mă gândesc în primul rând la drumul de la intrarea în oraș până la ieșirea pe drumul european E70, drum ce va fi invidiat, dar și apreciat de participanții la trafic. O prioritate rămâne canalizarea satului Izvin și amenajarea trotuarelor, dar și amenajarea pistelor de biciclete în tot U.A.T.O. Recaș!

Vă mulțumesc din suflet încă o dată pentru încrederea acordată care mă onorează și responsabilizează! Vă cer să fiți alături de mine și echipa mea pentru că dorim binele comunității, pentru că nu dorim dezbinare, ci un mediu propice dezvoltării sigure și sănătoase a oamenilor minunați din comunitate. Cu muncă, încredere, stăruință și credința vom reuși ceea ce ne propunem! VICTORIE!

Vă salut cu respect și prețuire,

Al dumneavoastră primar, inginer Pavel Teodor”, a transmis edilul pe pagina sa de Facebook.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*