Cultură

Turneul Legends, muzică rock cântată la flaut și instrumente de percuție, ajunge la Timișoara

Turneul Legends, muzică rock cântată la flaut și instrumente de percuție, ajunge la Timișoara

Trei artiști, care fac cât o trupă rock și o orchestră, vor avea grijă de buna dispoziție a timișorenilor, în această săptămână. Un concert cu totul special oferit de Fundația Hațegan, ce îi va mulțumi și pe cei care preferă muzica clasică, dar și pe fanii rock-ului internațional, se anunță în Iulius Gardens.

Te-ai gândit vreodată cum ar suna piesa „Smells Like Teen Spirit”, a celor de la Nirvana, cântată la flaut? Marți, 29 septembrie, timișorenii sunt așteptați la un concert susținut de trei muzicieni români, de talie internațională. De la ora 19.00, în cadrul spectacolului „Legends”, rock-ul se va împleti cu genul clasic. Astfel, în Iulius Gardens se vor auzi hit-uri reinterpretate ale unor trupe precum: Led Zeppelin, Metallica, Nirvana, Guns N’ Roses, Deep Purple, Iron Maiden, Aerosmith sau Depeche Mode. Vino să asculți cum notele line ale flautului completează intensitatea sunetelor instrumentelor de percuție: marimba și vibrafonul!

Participarea este gratuită, înscrierea fiind obligatorie, date fiind locurile limitate, pentru păstrarea distanțării sociale. Detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Concertul face parte dintr-un turneu național susținut de: Matei Ioachimescu, flautist recunoscut pentru interpretările sale din repertoriul baroc, modern, dar și pentru prestațiile sale pe scene din Europa și Japonia, și PERCUSSIONescu, singura trupă de percuție camerală din România, formată din Irina Rădulescu și Răzvan Florescu. Totodată, vor fi audiate în premieră piese create de șase compozitori internaționali din Statele Unite ale Americii, Venezuela, Austria și România.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*