Administrație

Un nou mandat de primar pentru Mărcuți la Sânmihaiu Român

Un nou mandat de primar pentru Mărcuți la Sânmihaiu Român

Social democratul Viorel Mărcuți a câștigat un nou mandat la Primăria Sânmihaiu Român.

Acesta a intrat în competiție la alegerile locale din 27 septembrie 2020 cu Nicolae Trifan (PNL), Adrian-Vasile Engelmann (PMP), Cosmin Buzan (USR-PLUS), Ioan Silaghi   (Independent), Ionut Voin (Pro România) și Laura Berehoi-Croitoru (Independent).

Reamintim, Viorel Mărcuți se află la cel de-al doilea mandat de primar în comuna Sânmihaiu Român.“Alegerile de ieri au fost un adevărat tur de forță! Prin prezența la vot, 53, 01% ați arătat că oricâte resurse sunt lansate pentru a fi manipulați, cetățenii Sânmihaiului Român pot să discearnă între adevăr și minciună. Cu Dumnezeu alături acest lucru a fost posibil!

Cu Dumnezeu alături mergem înainte! Sperăm să încheiem cât mai curând acest proces electoral, să formăm o echipă la conducerea administrației cu care să conlucrăm prolific spre binele și dezvoltarea comunității noastre.

Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat votul de încredere și susținere, mie și echipei mele!

Mulțumesc echipei mele, susținătorilor și tuturor celor ce au fost implicați în această campanie, dovedind profesionalism, ne-răspunzând provocărilor, păstrându-și valorile morale și caracterul nealterat!

Comuna Sânmihaiu Român are nevoie de un climat proactiv, necesar dezvoltării! Prin participarea numeroasă la vot, prin votul dumneavoastră ați arătat chiar acest lucru! Haideți să facem împreună din comuna Sânmihaiu Român un loc binecuvântat, unde acasă să însemne mai mult decât condiții bune de infrastructură și utilități, să însemne armonie, apreciere, respect!”, a spus primarul comunei Sânmihaiu Român, Viorel Mărcuți.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*