Politic

Reacția prim-vicepreședintelui PNL Timiș, deputatul Marilen Pirtea, față de constituirea majorităților la CL Timișoara și CJ Timiș

Reacția prim-vicepreședintelui PNL Timiș, deputatul Marilen Pirtea, față de constituirea majorităților la CL Timișoara și CJ Timiș

Deputatul Marilen Pirtea, prim-vicepreședintelui PNL Timiș, reactioneaza față de constituirea majorităților la CL Timișoara și CJ Timiș.
Acesta considera că PNL și USR-PLUS trebuie sa-și asume un Acord de guvernare, pentru buna și transparenta administrare a Timișoarei și Timișului.

“Indiferent de persoane sau de sensibilități, buna guvernare locală nu poate avea sustenabilitate decât atunci când trece dincolo de orgoliile personale și se orientează pe bază de repere ale unui program administrativ. În acest nou mandat de administrare locală, Timișoara și Timișul au nevoie de un parteneriat onest și constructiv între PNL și USR-Plus, pe baza unui Acord de guvernare locală.

Obținerea unor majorități locale în consilii este relativ ușoară, prin numărul mandatelor obținute în scrutinul de ieri de către PNL și USR-PLUS, dar puterea de dragul puterii nu are niciun viitor, majoritățile ce ar putea fi realizate doar pentru instalarea conducerilor executive, fără obiective asumate politic pentru noul mandat administrativ, nu sunt decât majorități fragile.

În calitate de prim-vicepreședinte al PNL Timiș, consider că PNL și USR-Plus au acum maturitatea de a-și asuma un Acord de guvernare, pentru buna și transparenta administrare a Timișoarei și Timișului”, a transmis Marilen Pirtea.

2 Comentarii

  1. Vreau o țară ca afară, nu hotia de aici

    Mars comunistule cu limbajul vostru de lemn ce ascunde coruptie cat casa… Peste 4 ani veti fii istorie, precum a ajuns PSD in TM.
    Cand or iesi la iveala toate contractele voastre prin care ati jefuit bugetul local, sa te vad ca mai vbesti de principii si acorduri… Hotilor! Sa dea domnu sa treaca un singur consilier la USR ca sa faca majoritate singuri, fara compromis cu borfasii liberali ori PSDisti

  2. Pardon, scuzati: un act de administrare. Guvernul guverneaza.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*