ELECTORAL

Dominic Fritz a sărbătorit rezultatul alegerilor în Piața Victoriei: “Timișoara a scris din nou istorie! Timișoara astăzi a înfăptuit o nouă Revoluție!”

Dominic Fritz a sărbătorit rezultatul alegerilor în Piața Victoriei: “Timișoara a scris din nou istorie! Timișoara astăzi a înfăptuit o nouă Revoluție!”

Dominic Fritz, candidatul USR PLUS la Primăria Timișoara, a sărbătorit în Piața Victoriei alături de membrii partidului și de timișoreni rezultatul alegerilor.

Pe o scenă improvizată din paleți, Dominic Fritz și-a ținut discursul. „Ați spus că nu putem câștiga? Ați spus să nici nu încercăm? Dar am încercat! Și am reușit! De azi ștergem cuvintele nu se poate din vocabularul Timișoarei! De azi, nu ne mai lăsăm paralizați de frică că suntem singuri în bulă! Suntem o comunitate, nu mai suntem doar o bulă! O comunitate de timișoreni care împărtășește aceleași valori și aceeași viziune. Dragi timișoreni, mulțumesc! Mulțumesc pentru votul vostru, pentru încredere, speranță, pentru energia voastră! Sunteți inspirația care a făcut ca această campanie să reușească! Mulțumesc! Timișoara a scris din nou istorie! Timișoara astăzi a înfăptuit o nouă Revoluție! Timișoara a încheiat prin vot definitiv perioada de tranziție de 30 de ani după căderea comunismului! Definitiv! E o onoare incredibil de mare pentru mine că m-ați ales primarul vostru… un om care a venit pentru prima dată aici în 2003, care nu vorbea niciun cuvânt în românește, ați scris istorie”, a transmis Dominic Fritz.

Video aici: https://www.facebook.com/dominicprimar/videos/2748407372107105/

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*