ELECTORAL

Dominic Fritz la ieșirea de la urne: Împreună putem să deschidem un nou capitol în istoria Timișoarei

Dominic Fritz la ieșirea de la urne: Împreună putem să deschidem un nou capitol în istoria Timișoarei

Dominic Fritz, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Timișoara, a votat la secția 65, amenajată la Liceul Tehnologic de Vest la ora 8.

Mă bucur foarte mult că suntem în cartierul meu, în Iosefin, unde tocmai am votat. A fost pentru mine primul vot în România și l-am dat cu multă încredere că putem să ne reconectăm la valorile Timișoarei dar și la viitorul Europei de azi. Pentru mine ziua votului este foarte specială pentru că astăzi este ziua în care cei puternici au exact aceeași voce, același număr de voturi ca și cei slabi și cei uitați și astăzi este ziua în care putem să echilibrăm din nou pentru că și eu și orice timișorean avem sun singur vot. Eu sper că foarte mulți oameni din Timișoara și din România o să se folosească de acest drept de vot și împreună putem să deschidem un nou capitol în istoria Timișoarei, dar și în istoria României, a declarat Dominic Fritz la ieșirea de la urne.

Cristian Moș, candidatul Alianței USR PLUS Timiș la președinția Consiliului Județean Timiș, împreună Horia Bugarin, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Dumbrăvița vor vota la secția 392, în Dumbrăvița (Strada Petőfi Sándor nr. 31) la ora 10.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*