ELECTORAL

Bojin: Cred că fiecare cetățean din județul Timiș ar trebui să vină la vot și să voteze liniște și stabilitate / VIDEO

Bojin: Cred că fiecare cetățean din județul Timiș ar trebui să vină la vot și să voteze liniște și stabilitate / VIDEO

Candidatul ALDE pentru președinția Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a votat duminică, la ora 11, la secția nr. 161 de la Școala Generală nr. 16 alături de Adrian Popescu, candidat pentru funcția de primar al municipiului Timișoara, și de Marian Coandă, candidat pentru funcția de consilier județean.

Am votat pentru că este un drept câștigat acum 30 de ani și eu cred că fiecare cetățean din județul Timiș ar trebui să vină la vot și să voteze liniște și stabilitate pentru județul Timiș, să voteze oameni cu experiență care știu și pot să facă ceea ce trebuie pentru județ, să voteze un om care s-a angajat să facă ce trebuie pentru satul timișean. Am rugămintea: veniți, votați pe cine vreți dumneavoastră. Am o echipă redutabilă, sunt oameni serioși care își vor pune în aplicare programul pe care l-am stabilit, a spus Titu Bojin după ce a votat.

Am votat alături de colegi, am votat pentru interesele și binele cetățenilor din Timiș ca să avem o reprezentare serioasă pentru ei. Iar noi avem o echipă foarte serioasă care vrea împreună cu dumneavoastră să facă schimbarea în administrația publică locală din Timiș, nu să voteze împotriva ei. Îndemn cetățenii să meargă la vot!”, a transmis Marian Coandă, candidatul ALDE pentru funcția de consilier județean.

VIDEO aici:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*