Sănătate

Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara este SPITALUL ANULUI în România!

Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara este SPITALUL ANULUI în România!

Un premiu acordat de un juriu internațional format din specialiști de seamă din 12 țări, în cadrul ,,Romanian Healthcare Awards“, prima și cea mai amplă competiție dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din țară.

Cei aproape 30 de membri ai juriului au confirmat că la SCJUPBT, finalist într-o luptă strânsă alături de unități sanitare cu nume mari din București, Cluj și Iași, inovația și excelența în domeniul sănătății sunt prioritățile pe care ne bazăm pentru a aduce Sănătate ca în Occident.

Un premiu care mă onorează și pe care îl dedic, în totalitate, echipei SCJUPBT, fără de care nu am fi răzbit în fața celui mai mare inamic din ultimul secol: SARS-CoV-2, fără de care nu am fi reușit să transpunem idei de pe hârtie în practică și fără de care nu am fi putut îndrăzni să credem că se poate! Pentru a lupta trebuie să îndrăznești, să crezi, să ai curaj și chiar să riști, dar atunci când știi că te poți baza pe întreaga echipă, poți spune că lupta e ca și câștigată. Am preluat acest mandat cu un val de scepticism venit din exterior. „Un tânăr, fără destulă experiență în domeniu, poate cu o viziune, dar nu foarte clară, poate o greșeală” – așa am fost descris în urmă cu aproape un an în spațiul public. Dar am dovedit că se poate face performanță, am demonstrat că putem să facem un proiect unic în țară în valoare de 52 milioane de euro, atât de necesar pentru pacienții din vestul țării, proiect care ne-a clasat pe primul loc în fața a sute de spitale românești. Vom construi o clădire modernă, cu UPU, terapie intensivă, săli de operație și centru de mari arși – toate la cele mai înalte standarde, iar acesta este doar începutul. Spitalul Anului este un titlu cu care ar trebui să ne mândrim, dar în același timp trebuie să continuăm să muncim la aceleași standarde, să nu lăsăm garda jos, ci să țintim cât mai sus, pentru că, așa cum am mai spus: se poate!, a transmis managerul Spitalului Județean din Timișoara, Raul Pătrașcu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*