Eveniment

Aproape 8 mii de pachete de țigări, ridicate de la contrabandiști din Timiș și Arad

Aproape 8 mii de pachete de țigări, ridicate de la contrabandiști din Timiș și Arad

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secției 1 Rurale sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat 7 percheziţii domiciliare în județul Timiș și două în județul Arad la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Secției 1 Rurale Timișoara, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a 9 persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile pe raza celor două județe Timiș și Arad, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Activitățile desfășurate au vizat patru bărbați de 41, 43, 45 și 55 de ani, acesta fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 152.160 de țigarete netimbrate, cantitate ce a fost reținută în vederea confiscării.

Cei 4 bărbați au fost reţinuți pentru 24 de ore şi introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş. Activitățile s-au realizat cu sprijinul B.O.S Timișoara, S.A.S Timiș, Biroului de Investigații Criminale Timișoara, Serviciului Criminalistic, Poliției Orașului Recaș și Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*