Social

Ziua Internațională de Conștientizare a Risipei Alimentare, sărbătorită la CRAFT

Ziua Internațională de Conștientizare a Risipei Alimentare, sărbătorită la CRAFT

În data de 29 septembrie, de Ziua Internațională de conștientizare a pierderilor și deșeurilor alimentare, Instituția Prefectului Județul Timiș și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un eveniment de informare și conștientizare a consumatorilor locali asupra efectelor majore, semnificative și pe termen lung, ale risipei alimentare.

Scopul evenimentului este de a încuraja derularea de acțiuni de prevenire și diminuare a risipei de alimente și de încurajare a donării produselor cu termen de expirare apropiat unităților din județul Timiș care au nevoie de susținere în acest sens.

Acțiunea se înscrie într-o mai amplă campanie a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, destinată creșterii gradului de conștientizare a cetățenilor asupra gravității dimensiunilor pe care le capătă fenomenul risipei alimentare, ca provocare majoră a societății moderne.

Evenimentul va avea loc marți, 29 septembrie, cu începere de la ora 11.30, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Informații suplimentare la tel. 0722 503 138, Rodica Olinic – consilier Relații Publice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*