ELECTORAL

Tinerii primari din Timiș care schimbă destinele comunității (P)

Tinerii primari din Timiș care schimbă destinele comunității (P)

Se spune că schimbare reală vine din noi, din interior. Și în cazul administrației publice, schimbarea tot din interior trebuie să vină. Și asta s-a întâmplat la Ghiroda în ultimul mandat al tânărului Ionuț Stănușoiu.

Timișul are câteva exemple de tineri în administrație care au făcut performanță, și asta se datorează nu doar energiei și dorinței de a schimba lucrurile ci pentru că acești tineri, cum este cazul primarului de la Ghiroda,  au viziune pe termen lung, au capacitatea să proiecteze viitorul unei comunități și evoluția acesteia. De aceea, în cazul acestor primari, nu vom vedea doar investiții în asfalt și ”panseluțe”, ci dezvoltare pe toate planurile și în toate direcțiile.

Ghiroda este, cu siguranță, un exemplu în acest sens. Ionuț Stănușoiu a avut forța de a schimba direcția comunității pe care o conduce investind în calitatea vieții cetățenilor din Ghiroda și Giarmata Vii.

O comunitate închegată, responsabilă, dornică să pună umărul la propria ei dezvoltare pleacă de la felul în care este administrată. De aceea, eu am pus mare preț pe investiții în sport, timp liber, parcuri, zone de agrement, piste de biciclete, școală sau grădiniță, în egală măsură cu dezvoltarea infrastructurii. Avem unul dintre cele mai mari cluburi sportive din județ, la nivel de comune, avem zona lacului cu nuferi care va intra într-un amplu proces de dezvoltare, am gândit și investit în piste de biciclete pentru ca oamenii să se poată bucura de ceea ce ne-a oferit natura aici, la Ghiroda, am creat posibilitatea de a se organiza multe evenimente culturale, ateliere pentru copii, am investit în parcuri în cartiere și terenuri de sport în aer liber. Toate acestea au un singur scop, de a oferi cetățenilor un loc unde nu doar să locuiască, ci să trăiască frumos, să petreacă timpul liber acasă, în comunitate”, ne-a povestit primarul Ionuț Stănușoiu.

Tinerii care au dorit să intre în administrație, nu au făcut asta pentru că sunt mai slabi, sau mai puțin ambițioși, ci pentru că pur și simplu vor și pot să arate că sunt atât de buni în ceea ce fac încât pot deservi interesul public, făcând carieră din acest crez al lor. Noi am văzut câțiva, chiar aici, în Timiș. Și dumneavoastră ați văzut, mai mult ca sigur. Adunați, sunt mulți. Dacă sunt și susținuți, sunt și mai puternici.

 

Comandat de PNL Timiș

Realizat de MUȘAT OANA PFA

CMF 21200012.

(galerie foto):

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*