ELECTORAL

Biledul merge cu David. Proiecte de milioane de euro în comună (P)

Biledul merge cu David. Proiecte de milioane de euro în comună (P)

Comuna Biled renaşte cu proiecte de milioane de euro.

O sală de sport, extinderea rețelei de apă și canalizare, alimentarea cu energie verde a stației de epurare, grădiniță, dispensar. Acestea sunt obiectivele majore cu care Cristian David, candidatul PSD la Primăria Biled, va obține un nou mandat.

Sunt interesat de bunăstarea și confortul locuitorilor comunei. De aceea, am făcut tot posibilul ca un lucru important pentru noi toți, alimentarea cu gaz metan, să devină o realitate. O parte importantă a strategiei mele de dezvoltare a comunei o reprezintă și rezolvarea canalizării pe toate străzile. Săptămânal, unul dintre drumurile comunei intră în reparații și apoi este asfaltat. Îmi doresc pentru noi toți drumuri europene, șosele care ne pot ușura traiul zilnic. Infrastructura rutieră a comunei a lăsat de dorit în ultima vreme. (…) Avem investiții în derulare. Vorbesc despre: Construirea unui dispensar medical – 1.8 milioane lei – PNDL 2; Modernizarea infrastructurii de acces agricol – 4.4 milioane lei –  PNDR; Extinderea rețelelor de apă uzată – 17.1 milioane lei – PNDL 2; Înființare canalizare menajeră – 4.5milioane lei – PNDR; Modernizare, reabilitare și dotare cămin cultural – 2.1 milioane lei – PNDR; Extindere alimentare cu apă – 4.5 milioane lei – PNDR; Reabilitare, modernizare și dotare grădiniță – 3 milioane lei – PNDL 2;  Reabilitare, modernizare și dotare școală gimnazială Biled 2.9 milioane lei – PNDL 2”, a precizat edilul Cristian David, candidatul PSD la Primaria Biled.

În plus, în această zonă se derulează în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș unul dintre cele mai importante proiecte cu fonduri europene. Se modernizează DJ 693, pentru interconectare cu A1, și se reabilitează toate tronsoanele de drumuri județene, de pe ruta localităților Cărpiniș – Biled – Bărăteaz – Gelu, până la limită cu județul Arad.

Valoarea totală este de peste 16 milioane euro. Astfel, în urma investiției vor rezulta peste 37 de kilometri de drum județean modernizat, conectat la rețeaua transeuropeană de transport.

Comandat de Partidul Social Democrat filiala Timis

Realizat de MUSAT OANA PFA

CMF 21200019

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*