ELECTORAL

Tudor Marinescu, un primar bun gospodar pentru Voiteg/ VIDEO (P)

Tudor Marinescu, un primar bun gospodar pentru Voiteg/ VIDEO (P)

An de an, comuna timișeană Voiteg a cunoscut o dezvoltare. Care este cheia acestui progres? Răspunsul este simplu. Gospodarul din fruntea localităţii.

Edilul Tudor Marinescu a reușit în zeci de ani să ducă la bun sfârşit mai tot ceea ce şi-a propus. O dovadă în acest sens o constituie si cei de mandat, în care comuna pe care o conduce a cunoscut o schimbare în bine.

Astfel comuna Voiteg oferă aceleași avantaje ca la oraș. În comună există gaz, străzile sunt majoritatea asfaltate, canalizarea e făcută și nu există șomeri.

Obiectivele în curs de realizare sunt: finalizarea celor trei proiecte din fonduri europene; introducerea rețelei de apă și canalizare în satul Folea,  modernizarea Căminului Cultural din satul Folea,  extinderea rețelei de gaz în satul Folea; punerea la dispoziție a unui spațiu și asigurarea asistenței medicale pentru consătenii din satul Folea; realizarea proiectului Drum ocolitor pentru comuna Voiteg astfel încât pe strada gării să nu mai treacă mașini de mare tonaj; finalizarea demersurilor pentru asfaltarea drumului județean 582 D Folea-Șipet.

În următorul mandat pe care sper să-l obțin, este cuprinsă finalizarea lucrărilor pentru cele semnate la București: realizarea unui drum ocolitor ca să degajăm o circulație cu camioane grele care circulă pe strada Gării, aduc daune locuitorilor din zonă; amenajarea unui spațiu pentru asistența medicală în satul Folea, introducerea gazului până în 2023 în satul Folea, iar la anul probabil vom începe lucrările de canalizare, apă și canal la Folea. Tot în Folea vrem să construim un teren sintetic pentru copii și tinerii care doresc să desfășoare activități sportive acolo. În cursul anului viitor vom face o investiție de mică anvergură a unei popicării, dar care este dorită de mulți locuitori. Dorim amenajarea, dotarea Căminului Cultural din Folea, introducerea apei în cămin, a unor grupuri sanitare adecvate”,  a spus edilul Tudor Marinescu, candidatul PSD Timiș la Primăria Voiteg.

În plus, primarul Tudor Marinescu, a amintit realizările pentru comună din mandatul 2016-2020: finalizarea canalizării și modernizarea rețelei de apă în Voiteg; finalizarea asfaltării străzilor la Voiteg și în proporție de 50% la Folea; au fost scrise și aprobate trei proiecte cu fonduri europene: sală de sport la școală, modernizare cămin cultural Voiteg și construcție capelă; au fost scrise și aprobate patru proiecte județene cu finanțare nerambursabilă pe cultură; au fost construite parcări, au fost realizate două foraje de apă la Voiteg, un foraj la Ferma nr. 3 și unul este în curs de realizare la Folea; a fost reparat acoperișul la grădinița din Folea și au fost realizate grupuri sanitare moderne; au fost renovate fațadele Școlii gimnaziale din Voiteg și Grădiniței PN Voiteg; a fost realizat un parc și un loc de joacă în Folea și a fost ridicat un momument închinat eroilor neamului; a fost reabilitat terenul sintetic din Voiteg; susținerea materială a bisericilor din Voiteg și Folea; plantarea de arbori ornamentali pentru ozonarea atmosferei; asigurarea gratuității transportului școlar pentru elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal din Voiteg și Folea; modernizarea iluminatului public prin lămpi cu led; susținerea materială a Ansamblului Voitegeana; pavarea și renovarea curții Căminului Cultural.

Comandat de PSD Timiș

Realizat de MUȘAT OANA PFA

CMF 21200019.

VIDEO aici:


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*