ELECTORAL

Marian Coandă, candidatul ALDE Timiș la funcția de consilier județean: “Bâlbele Guvernului cad pe umerii administrațiilor locale”(P)

Marian Coandă, candidatul ALDE Timiș la funcția de consilier județean: “Bâlbele Guvernului cad pe umerii administrațiilor locale”(P)

Candidatul ALDE Timiș la funcția de consilier județean, Marian Coandă susține că responsabilitățile Guvernului cad în sarcina administrațiilor locale.

Niciodată școala nu a mai început în condiții atât de grele. Niciodată nu ne-am temut atât de tare pentru sănătatea copiilor noștri. Este târziu acum să ne întrebăm ce a făcut guvernul pentru ca școlile să se deschidă în siguranță, pentru că toți știm ce au făcut. Sau, mai degrabă, știm ce nu au făcut.

Guvernul, peocupat de retrocedări și despăgubiri, de achiziții sanitare dubioase, toate marca PDL și nicidecum de deschiderea în siguranță a școlilor, a trecut în final toate responsabilitățile în sarcina administrațiilor locale.

Unele administrații s-au organizat și au deschis școlile în siguranță, însă nu toate. Nu toate adminstrațiile locale s-au putut organiza bine în efectuarea achizițiilor publice necesare, nu toate administrațiile au avut parte de un management bun în domeniu. Și nici nu mai vorbim de acele școli care încă nu au grupuri sanitare cu apă curentă, nu au încălzire s.a.m.d.

Acuzele nu vor rezolva nimic pentru că, în condițiile în care am fost abandonați de către guvern, elevi, părinți și profesori nu ne avem decât unul pe altul, doar atât.

Și va trebui ca împreună să trecem prin această criză. Să găsim împreună soluțiile corecte și sigure, să le finanțăm și să le implementăm imediat.

Vino și tu împreună cu noi, umăr la umăr, pentru siguranța și sănătatea copiilor noștri. Ești la un vot distanță de aceasta, pentru că votul tău contează!”, a transmis Marian Coandă, candidatul ALDE Timiș la funcția de consilier județean.

Comandat de ALDE Timiș

Realizat de MUȘAT OANA PFA

Cod Mandatar Financiar 21200063.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*