ELECTORAL

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru al Belgiei și actual membru marcant al Parlamentului European, susține candidatura lui Dominic Fritz la PrimăriaTimișoara (P)

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru al Belgiei și actual membru marcant al Parlamentului European, susține candidatura lui Dominic Fritz la PrimăriaTimișoara (P)

„Povestea lui Dominic Fritz este, de fapt, povestea integrării europene”, a afirmat acesta. „Cred cu fermitate că soluția pentru a face Europa un loc mai bun este de a impulsiona politicile transnaționale. Campania lui Dominic pune bazele unei astfel de Europe transnaționale. Dominic a dat dovadă de mult profesionalism și viziune în munca lui din cadrul administrației germane și în proiectele internaționale. A aduce această experiență și competențele sale în slujba orașului Timișoara este exact ceea ce politicile transnaționale ar trebui să însemne. Deci, votându-l pe Dominic, nu veți scrie doar un nou capitol din istoria Timișoarei – care este un minunat exemplu al multiculturalității europene – ci veți scrie, totodată, o nouă pagină în istoria politicilor europene”, a concluzionat europarlamentarul.

Dominic Fritz a precizat că este onorat de susținerea lui Guy Verhofstadt. „Guy este membru al Renew Europe, grupul din Parlamentul European din care face parte și Alianța USR PLUS, și pledează constant pentru o Uniune Europeană unită și puternică. În 27 septembrie, hai și tu la vot și scrie o pagină din istoria Timișoarei și chiar a Europei.”

Guy Verhofstad este un politician belgian, membru al Liberalilor și Democraților Flamanzi. Este europarlamentar din 2009. În cadrul Parlamentului European conduce fracțiunea liberală ALDE. A fost prim-ministru al Belgiei între anii 1999 și 2008.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*