Eveniment

Cât de băut era un şofer oprit de Poliţie pe Calea Urseni. Rutiera a reţinut 38 de permise în weekend

Cât de băut era un şofer oprit de Poliţie pe Calea Urseni. Rutiera a reţinut 38 de permise în weekend

Razie a Poliţiei Rutiere în week-end. Poliţiştii au aplicat aproape 400 de amenzi șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 33 de permise de conducere.

În perioada 18-20 septembrie, poliţiştii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 385 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 234 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 38 de  permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Duminică,  în jurul orei 16:00, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Calea Urseni din Timișoara un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*