Administrație

Se lucrează la modernizarea centrului urbanistic al comunei Sânmihaiu Român/VIDEO

Se lucrează la modernizarea centrului urbanistic al comunei Sânmihaiu Român/VIDEO

Sânmihaiu Român este o comună în continuă dezvoltare! Administrația locală are în derulare un proiect important privind modernizarea centrului urbanistic al comunei Sânmihaiu Român.

Acesta prevede: realizarea unui trotuar care va înlesni traversarea din zona primăriei (stația de autobuz) spre Căminul Cultural și Dispensar; realizarea unei rigole pentru colectarea apelor pluviale; refacerea platoului din fața Căminului Cultural; reamenajarea și utilarea locului de joacă alăturat Parcului Primăriei.

Aici transformările sunt majore. Am amenajat un platou mare, care se va putea folosi și de tineri dacă vor să se dea cu placa. În stânga sunt corpuri de joacă pentru parc, aici vor veni copiii mici pentru tobogan, pentru alte jocuri ce sunt montante aici. În spatele meu este Căminul Cutural reabilitat în proporție de 90%, avem undeva la 10% de realizat cu CNI. Este o investiție destul de mare, undeva la 500 mii euro. Revenind la parc, aici se lucrează și în momentul acesta. Montăm pavajul, mai avem un trotuar lângă drumul județean și protecțiile necesare. Va fi o zonă frumoasă când va fi gata, mai avem de lucru. Cam 70-80% este făcut din întreaga lucrare. Prețul lucrării la parc se ridică la 80 mii euro”, a transmis edilul comunei Sânmihaiu Român, Viorel Mărcuți.

  VIDEO aici:

(galerie foto):


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*