Administrație

Satul Utvin se mândrește cu un parc modern/VIDEO

Satul Utvin se mândrește cu un parc modern/VIDEO

Un parc frumos cu o suprafață de 1500 metri, cu loc de joacă pentru copii a fost amenajat în satul Utvin, comuna Sânmihaiu Român. Parcul este unul modern cu alei, bănci pentru odihnă, coşuri de gunoi, gazon, flori, arbori şi diverse echipamente pentru copii.

Reprezentanții primăriei au primit solicitări în acest sens pentru realizarea unui parc. Investiția se ridică la 100.000 euro, bani de la bugetul local. “În localitatea Utvin comunitatea de acolo beneficiază de o investiție destul de frumoasă. Discutăm de un parc de 1500 metri pătrați. E o investiție cu bani de la bugetul local, aproximativ 100.000 euro, dar condițiile pe care le oferim sunt mai bune. În vecinătatea parcului exista un nou cartier, sunt familii tinere, au solicitat această investiție, întrucât sunt aproximativ 60 de case. Acolo au copii mici, în Utvin nu exista parc deloc și noi am venit în sprijinul locuitorilor din zona respectivă. Sunt corpuri de joacă, alei pietonale, se poate merge cu bicicleta, pe jos, avem gazon. Pentru preîntâmpinarea vandalizării zonei avem trei camere de supraveghere”, a spus primarul comunei Sânmihaiu Român, Viorel Mărcuți.

În plus, a crescut nivelul siguranței prin supravegherea video, pentru a preîntâmpina diverse probleme în comună. “Cu Consiliul Local am stabilit să facem o investiție de montare a 42 de camere pe întreg teritoriul comunei. Avem supraveghere video de la intrarea în localitatea Utvin până la celălalt capăt al comunei în Sânmihaiu German.  Acolo avem camere inteligente care stochează numere de înmatriculare, dacă există fenomene infracționale putem colabora și cu poliția”, a mai precizat edilul.

VIDEO aici:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*