ELECTORAL

Primarul Ionel Iosif Toma și-a prezentat echipa de consilieri pentru un nou mandat la Giroc/ VIDEO

Primarul Ionel Iosif Toma și-a prezentat echipa de consilieri pentru un nou mandat la Giroc/ VIDEO
Adora Beauty

Eveniment important astăzi în comuna Giroc. PSD Timiș și-a lansat candidații la Primăria și Consiliul Local Giroc.

Actualul primar Ionel Iosif Toma și-a anunțat candidatura pentru încă un mandat în fruntea administrației girocene și și-a prezentat echipa de consilieri PSD pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. Astfel, pe primele poziții pe lista de consilieri locali la Giroc se găsesc: Ilie Gâlcă (actualul viceprimar), Gabriel Ababei Hafia, Dorin Marincu, Gh. Golban, Laura Miclău, Pau Pușchiță, Alin Ciorogariu, Nicolae Istrat, Daniel Oliviu Laurențiu, Constantin Blănariu, Alexandru Roșca, Alin Ion, Doru Orțan, Petrică Tonea, Leontin Roată, Nicolae Trifan, Petru Constantin Târziu, Ionel Alexa, Alin Iancu, Petru Dragoș, Rareș Goia, Viorel Virginel Chira.

Aceste realizări sunt munca noastră. Nu neapărat a mea personal, pentru că am avut un stil de muncă în echipă. Echipă cu care am reușit să aducem bunăstarea în această localitate. Domnul Marcel Ciolacu când a pășit prima dată pe acest pământ a zis: <<Nu pot să-mi imaginez câte s-au putut face în acești ani în această comună!>>. Poate că ar trebui împrumutată această expresie  de unii care spun că aici nu s-a făcut nimic. Am avut senzația la un moment dat că se dorește să se șteargă orice realizare pe care noi toți am făcut-o. Nu am pornit niciun proiect fără să am sustenabilitatea voastră”, și-a început discursul primarul Ionel Iosif Toma, candidatul PSD la Primăria Giroc.

Acțiunea a avut loc în curtea Căminului Cultural din Giroc, iar alături de primarul Ionel Iosif Toma au fost liderii PSD, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dîncu, președintele PSD Timiș, Alfred Simonis și președintele Consiliului Județean, Călin Dobra.

Aici trăiește familia mea, copiii mei au fost la grădinița la Giroc. Așa condiții cum sunt în învățământ la Giroc rar găsești,  în Timișoara, nu. Doar la cele private. E un exemplu pentru modul în care a știut să gestioneze lucrurile Tomiță în Giroc. Este unul din oamenii care, când eu am avut acele celebre momente de la București Tomiță, primarul meu, a fost alături de mine până la capăt și în toată această perioadă, dincolo de relația dintre mine și Tomiță ne leagă o prietenie, dincolo de funcțiile pe care le avem care-s trecătoare. Și asta am învățat-o cel mai bine. Am ținut să vă spun aceste lucruri pentru că pentru mine în acele momente în care nu mulți îmi erau alături și încercau un fel de distanțare, primarul Toma a fost în acele clipe nu simple alături de mine. Pentru tot ce a făcut în toți aceștia ani în Giroc Tomiță bineînteles că va câștiga încă un mandat împreună cu dumneavoastră”, a spus Sorin Grindeanu, prim- vicepreședinte PSD.

La rândul său, Marcel Ciolacu, președintele PSD a declarat că:  “Sunt impresionat de ceea ce am văzut la dumneavoastră. Nu cred că am mai văzut două localități în România cu asemenea ritm de dezvoltare. Aici înseamnă muncă, implicare nu numai din partea primarului ci și a comunității. Chiar dacă sunt președintele PSD, aș vrea să vorbesc dspre performanța în administrație, indiferent de culoarea politică”.

Ce vedem aici în Giroc este viitorul României. Nu se compară cu nimic ce am văzut. Eu spun că m-aș muta în Giroc dacă n-aș sta în Cluj, în București. L-am cunoscut pe domnul Toma. Nu are aici contracandidat, candidează doar cu sine și candidează pentru imaginea partidului nostru în România”, a spus Vasile Dîncu.

Prezența dumneavoastră aici e importantă. Este pentru comunitatea dumneavoastră și nu e cazul acum ca noi să vă convingem să votați echipa social-democrată. E important pe 27 septembrie să fiți prezenți la vot și să votați echipa câștigătoare a domnului Toma și echipa de consilieri locali”, a precizat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

VIDEO aici:

 

(Galerie foto)

Friends Arena

Un comentariu

  1. grindeanu si ciolacu is smecheri,nu poarta masca

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*