ELECTORAL

Lansarea candidaților ALDE la Primăria Timișoara și la CJ. Tăriceanu: “Ultimele sondaje pe care le-am văzut indică faptul că Titu Bojin îi suflă în ceafă lui Nica”

Lansarea candidaților ALDE la Primăria Timișoara și la CJ. Tăriceanu: “Ultimele sondaje pe care le-am văzut indică faptul că Titu Bojin îi suflă în ceafă lui Nica”

ALDE Timiș și-a lansat joi candidații la Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Evenimentul a avut loc la Bazoșu Nou, unde s-au aflat și liderii partidului Călin Popescu Tăriceanu – preşedinte ALDE şi Daniel Chițoiu, secretar general ALDE.

Au participat Titu Bojin, candidat ALDE la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Anton Anton preşedinte interimar ALDE Timiş, Adrian Popescu candidat la funcţia de primar al mun. Timişoara, Valentin Tudorică, prim-vicepreşedinte ALDE Timiş, Adrian Ştef, candidat la funcţia de primar al municipiului Lugoj.

Suntem convinși că ALDE Timiș poate fi o alternativă la guvernarea locală la CJ. Am reușit și am adunat o echipă de oameni serioși, care s-a format atât în jurul CJ, cât și al primăriei Timișoara și Lugoj. Sunt convins că după degringolada care la ora actuală funcționeaza în PNL și PSD, suntem obligați și de voturile cetățenilor să câștigăm alegerile. Sunt convins că Titu Bojin poate câștiga alegerile la CJ, după ce spun sondajele la ora actuală”, a spus Titu Bojin, candidatul ALDE la CJ Timiș.

La rândul său, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că în urma unui sondaj electoral recent, Titu Bojin se bate cu Alin Nica pentru președinția CJ, între aceștia fiind doar un scor mic.

Timișul este una din principalele filiale din țară către care îmi este ațintită atenția și din experiența pe care o am în politică, de aproape 30 de ani,  știu că e mai importantă decât poza de moment tendința. Doresc să subliniez următorul fapt. Ne prezentăm cu o echipă formată din doi oameni valoroși, Titu Bojin la președinția CJ și Adrian Popescu la Primăria Timișoara. Sigur, în ceea ce-l privește pe Titu Bojin el a plecat cu un anumit handicap în campanie pentru că nu era cunoscută  candidatura lui la CJ din partea ALDE. Acest handicap a fost diminuat substanțial. Acum, ultimele sondaje pe care le-am văzut indică faptul că Titu Bojin îi suflă în ceafă lui Nica. Da, sunt trei puncte procentuale diferență între ei. În cazul lui Bojin, tendința fiind în creștere. Cu toate eforturile depuse, cred că va putea să câștige președinția CJ. Și la Primăria Timișoara cred că o să facem o figură bună. Îmi doresc să fim prezenți și în consiliul municipal, iar la CJ chiar să câștigăm președinția”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*