ELECTORAL

Candidatul PSD la Primăria Biled, Cristian David, vorbeşte despre trei investiţii importante pentru comunitate/VIDEO (P)

Candidatul PSD la Primăria Biled, Cristian David, vorbeşte despre trei investiţii importante pentru comunitate/VIDEO (P)

Primarul comunei Biled, Cristian David candidează pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie 2020. Acesta a făcut un bilanț al ultimilor patru ani, în care a amintit câteva dintre realizările sale din cadrul administrației.

Cristian David vorbeşte despre trei investiţii deosebit de importante pentru întreaga comunitate, aflate în diverse stadii de derulare.

„Ne aflăm la staţia de epurare în cadrul unui proiect de 1 milion de euro, o staţie care va prelua toţi deversanţii, apa uzată din localitatea Biled, de la cele 1.200 de imobile. Este una dintre investiţiile începute în urmă cu un an şi jumătate, suntem pe finalizarea acesteia. În cadrul acestui proiect avem o prelungire a reţelei în valoare de 17 milioane de lei, iar termenul de execuţie va fi la finalul anului viitor. Mai sunt şi alte proiecte la care se lucrează în prezent. Avem sala de sport, avem dispensarul uman, compus din două cabinete, de medicină generală şi stomatologie. Mai sunt şi alte proiecte în execuţie, cum ar fi grădiniţa, în valoare de trei milioane de lei, iar termenul de finalizare este sfârşitul anului 2021. Avem pe toate domeniile de activitate, pe toate domeniile de infrastructură mai multe proiecte însumând o valoare de peste 50 de milioane de lei”, a explicat edilul Cristian David, candidatul PSD la Primăria Biled.

Totodată, potrivit acestuia investiții în curs de derulare sunt: construirea unui dispensar medical în valoare de 1,8 milioane lei pe PNDL 2; modernizarea infrastructurii de acces agricol – 4,4 milioane lei – PNDR; extinderea rețelei de apă uzată în valoare de 17 milioane lei- PNDL 2; înființarea canalizării menajere – 4,5 milioane lei – PNDR; modernizarea, reabilitarea și dotarea Căminului Cultural Biled – 2 milioane lei –PNDR; extinderea alimentării cu apă – 4,5 milioane lei – PNDR; reabilitarea și dotarea grădiniței – 3 milioane lei- PNDL 2; reabilitarea și dotarea Școlii Gimnaziale Biled- 2.9 milioane lei- PNDL 2.

Un proiect important pentru localnici este noua sală de sport, la standarde europene, care se va realiza în totalitate din fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. Cristian David, edilul comunei, susține că sala va fi una de dimensiuni mari, cu o capacitate a tribunelor de 180 de locuri. Construcția va fi dotată la cele mai înalte standarde, beneficiind, pe lângă terenul de sport propriu-zis, și de vestiare, grupuri sanitare și spații administrative. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 7 milioane de lei, iar odată ce Compania Națională de Investiții va finaliza lucrarea, sala de sport va fi dată în exploatare Primăriei Biled.

O parte importantă a strategiei de dezvoltare a comunei o reprezintă și rezolvarea canalizării pe toate străzile.

 

Comandat de Partidul Social Democrat-Organizația Județeană Timiș
Executat de MUŞAT OANA PFA
Cod mandatar financiar: 21200019

VIDEO aici:

https://www.youtube.com/watch?v=JT3pMKv-_fk&feature=youtu.be

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*