Administrație

Vom avea aqua-park în zona Gării, cu acvariu, piscine, cascade, locuri de joacă pentru copii

Vom avea aqua-park în zona Gării, cu acvariu, piscine, cascade, locuri de joacă pentru copii

O veste aşteptată de mulţi ani de timişoreni a venit marţi din partea primarului. Nicolae Robu a anunţat că un investitor privat va realiza un aqua-park în apropierea Gării de Nord. Aqua-parcul va fi amenajat pe strada Dunărea pe o suprafață de șase hectare și va avea nouă piscine, cascade și un acvariu.

„Sunt autorizat de investitor să vă fac cunoscut că proiectul aqua-parc în Timișoara este în stadiul de aviz de emitere, care a fost făcut, a avizului de oportunitate pentru PUZ. El va fi realizat pe o suprafață mai mare de șase hectare, între șase și șapte hectare, în zona Gării de Nord, mai bine zis, la nord de Gara de Nord, acolo unde erau tot felul de clădiri ale depoului, ale Gării de Nord din Timișoara. Totul s-a demolat, mai puțin ceea ce trebuie păstrat ca și un monument, deși nu e monument, dar trebuie păstrat ca amintire a ceea ce a fost cândva. Aqua-parcul va cuprinde nouă piscine cu diverse funcțiuni: cu valuri, de aventură, cascade, piscine pentru sport, piscină de sticlă. Vor fi o mulțime de tobogane, locuri de joacă pentru copii, zone de relaxare, SPA, saună turcească. Va exista și un acvariu, un restaurant şi magazine”, a declarat, marţi, Nicolae Robu.

Un comentariu

  1. Da daaa!! Veti avea cu siguranta!! Dar Robu nu spus cand!!Cu siguranta nepotii vostrii vor avea…. :))) A durat cati va ani de zile sa renoveze niste mici pasaje, strazi pline de gropi mai avem si acum, iar trenul care trebuia sa mearga subteran (oricum nu am crezut niciodata asta…) nici nu mai vorbesc… Planuri si vorbe frumoase iar banii se arunca pe proiecte de cacao!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*