Administrație

Primarul din Şag dezminte zvonul că pleacă în Parlament. Ce investiţie nouă anunţă

Primarul din Şag dezminte zvonul că pleacă în Parlament. Ce investiţie nouă anunţă

Primarul comunei Şag, Flavius Alin Roşu, a anunţat că s-a aprobat suma de 350.000 lei pentru proiectul de reabilitare al Bisericii Romano-Catolice din Şag. Edilul dezminte zvonul privind o candidatură la Parlament.

„În 4 iunie anunțam faptul că la București am avut o întâlnire la Secretariatul de Stat pentru Culte cu secretarul de stat, dl. Victor Opaschi în care am discutat despre finanțarea cultelor din localitatea noastră. Luni am fost anunțat că s-a aprobat suma de 350.000 lei pentru proiectul de reabilitare al Bisericii Româno-Catolice din Sag. Lupt pentru fiecare leu pe care îl pot aduce în comună. Fie ce e vorba de drumuri, canalizare, de biserici, de spații verzi sau educație. Am fost la București, la ministere, indiferent de cine este la guvernare. Și voi merge întotdeauna să susțin Şagul. Cu argumente și cu proiecte. Am adus finanțări în Şag, cât pentru bugetele a 15 ani de aici înainte. Bugetul local este suficient doar să stăm pe loc. Ori eu îmi doresc să mergem doar înainte!

PS: Profit de această ocazie să dezmint o manipulare mizerabilă făcută de cuplul Hubert/Luca: Diverși cetățeni îmi spun că aceștia doi au lansat „zvonul” că după ce câștig primăria voi pleca în Parlament. O minciună mizerabilă, lansată cu disperare de o grupare care nu are realizări și nu are nicio viziune cu ce trebuie făcut în Şag, singura preocupare fiind lansarea de bârfe și minciuni. NU! NU plec în Parlament! Am treabă la Şag, multă treabă! Și o voi face! Mulți ani de aici înainte! Am de implementat proiecte de peste 15 milioane de euro, semnate toate în acești 4 ani! Continuăm împreună pentru Şag!”, a transmis primarul comunei Şag, Flavius Alin Roşu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*