Eveniment

Peste jumătate de milion de ţigări netimbrate confiscate de la contrabandişti în Lugoj

Peste jumătate de milion de ţigări netimbrate confiscate de la contrabandişti în Lugoj
Adora Beauty

În cursul acestei dimineți poliţiştii orașului Făget sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Lugoj la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

În data de 15 septembrie, poliţiştii orașului Făget împreună cu Secția 10 Rurală Făget sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, cu sprijinul lucrătorilor vamali din cadrul echipelor mobile și al unui echipaj canin specializat în detectarea de țigări și droguri din cadrul Direcției Regionale Vamale Timișoara  și al luptătorilor S.A.S din cadrul I.P.J Timiș au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Lugoj la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Percheziția s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Poliției Orașului Făget, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a două persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile pe raza municipiului Lugoj, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Activitățile desfășurate au vizat doi bărbați de 23 și 72 de ani din Lugoj, acesta fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma percheziției, polițiștii au descoperit 511.300 de țigarete netimbrate, în valoare de aproximativ 384.000 de lei, cantitate ce a fost reținută de Direcția Regională Vamală Timișoara  în vederea confiscării.

Tânărul de 23 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*