Eveniment

O femeie beată și-a înjunghiat iubitul într-un bloc din Timișoara

O femeie beată și-a înjunghiat iubitul într-un bloc din Timișoara

Scene teribile în Timișoara, luni dimineață. Un tânăr de 37 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce iubita lui l-a înjunghiat în gât și abdomen. Femeia este în custodia poliției, la Secţia 4 din Timişoara. Bărbatul de 37 de ani a fost preluat de medici și transportat la spitalul municipal, în stare gravă.

Grozăvia s-a întâmplat în apartamentul în care locuia bărbatul, aflat într-un bloc de pe strada Timiș. Tânărul a început să se certe cu iubita sa, de 41 de ani, iar la un moment dat aceasta a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat.

Vecinii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale ambulanței și poliției.

„Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Timiș din Timișoara, un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului și în zona abdomenului de către o femeie de 41 de ani. Polițiștii fac verificări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe pentru a stabili cauzele și împrejurările comiterii faptei”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În momentul atacului femeia s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*