ELECTORAL

Mesajul lui Alexandru Mutruc, candidat PMP la Primăria Timişoara, în prima zi de şcoală (P)

Mesajul lui Alexandru Mutruc, candidat PMP la Primăria Timişoara, în prima zi de şcoală (P)

„Prima zi de școală nu se uită niciodată. Îmi amintesc și acum cu câtă nerăbdare am așteptat să treacă noaptea de dinaintea primei mele zi de școală. Îmi amintesc perfect cum mi-am făcut primul ghiozdan și cum mi-a pregătit mama uniforma. La fel de bine îmi amintesc cu câtă emoție o țineam pe mama de mână când am pășit prima dată în clasă, dar și zâmbetul cald al doamnei învățătoare…

Chiar dacă anul acesta școala începe diferit, cu reguli noi și cu multe limitări, poate de neînțeles pentru mulți, îmi doresc ca toți copiii să își amintească cu la fel de multă emoție peste ani și ani prima lor zi de școală. Un gând bun trebuie să meargă și către părinți, care au și ei multe emoții pentru micuții lor mâine, mai ales în aceste condiții speciale. Mult succes le doresc și dascălilor, nici lor nu le va fi ușor în următoarele săptămâni. Toți trebuie să ne adaptăm condițiilor speciale din prezent.

În final, vreau să transmit un mesaj foarte importat, mesaj în care cred cu tărie: educația reprezintă singura șansă reală pe care o avem cu toții pentru a duce România pe un drum nou, stabil și plin de succes! Mult succes tuturor în noul an școlar!”, a transmis Alexandru Mutruc, candidat PMP la Primăria Timişoara.

COMANDAT de PMP Timis

Executat de MUSAT OANA PFA

Cod Mandatar Financiar 2120002o

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*