Administrație

Educația, prioritară pentru reprezentanții comunei timișene Șandra/VIDEO

Educația, prioritară pentru reprezentanții comunei timișene Șandra/VIDEO

Administrația publică locală condusă de primarul Luchian Savu are ca prioritate tinerii și copiii din comună și, implicit, educația și asigurarea unor condiții decente pentru studiul și formarea acestora.

Astfel, spaţiile de învăţământ au fost modernizate, s-au amenajat sisteme de încălzire centralizate, confortabile şi s-au luat toate măsurile pentru ca elevii şi dascălii lor să fie în siguranţă pe perioada cât se află la şcoală.

Anul acesta fiind un an mai dificil ne dăm silința ca elevii să intre în condiții de igienizare totală și de distanțare socială. Sperăm să nu fie probleme și din punctul ăsta de vedere facem tot posibilul ca activitatea cadrelor didactice să se desfășoare în condiții optime de igienă și de siguranță”, a precizat edilul Luchian Savu.

În plus, edilul spune că este în lucru un afterschool pentru elevii din Șandra.“În continuare, tot în această locație dorim să înființăm un afterschool. Asta presupune un proiect nou, cu o construcție nouă, acel program unde elevii după ce au desfășurat activitatea și programul zilnic să poată, împreună cu cadrele didactice, să își pregătească temele și să servească o masă caldă”, a explicat primarul comunei Șandra, Luchian Savu.

VIDEO aici:

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*